Tietoja minusta

Tervetuloa blogiini!



Olen 30-vuotias rakennusinsinööri, joka on rakastanut pienestä saakka ruoanlaittoa. 4-vuotiaana vaivasin jo innolla pullataikinaa, vaikka välillä hiiva päätyikin lattian kautta takaisin leivontakulhoon. Isoäitini oli menestynyt kotitalousopettaja, jolta perin rakkauden ruokaan ja sain paljon hyviä oppeja jo pienestä pitäen.

Ammatilliset valinnat johtivat tieni kuitenkin ruoanlaiton sijaan rakennusalalle ja toimin tällä hetkellä rakennesuunnittelijana yhdessä Suomen suurimmista konsulttialan yrityksistä.

Vuoden 2019 loppuun saakka olin vielä sekasyöjä, mutta vietettyäni joulun lumettomassa Suomessa, ymmärsin että ilmastonmuutos on täyttä totta. Tästä huolestuneena päätin kantaa oman korteni kekoon yksi ilmastoteko kerrallaan ja jo tammikuussa 2020 aloitin täysin vegaanisen ruokavalion. Muutaman kuukauden vegaaniuden jälkeen huomasin myös terveyttä edistäviä vaikutuksia, joka innosti entistä enemmän kasviperäisissä valinnoissa. Nykyään herään aamuisin virkeänä ja vatsani toimii paremmin kuin koskaan ennen! 

Muutaman viime vuoden aikana kasvispohjaiset vaihtoehdot ovat lisääntyneet huomattavasti ruokakaupoissa ja sainkin siitä täysin uuden inspiraation kokkailulle! Kaikki blogini reseptit ovat vegaanisia, mutta sopivat kaikille, olet sitten sekaani tai vegaani.

Olen tehnyt aina ruokaa maku ja laatu edellä. Laadukkaista raaka-aineista ei koskaan säästellä! Pyrin laatimaan maukkaita ja ennen kaikkea helppoja reseptejä, jotka jokaisen olisi helppo valmistaa myös itse kiireisen arjen keskellä. Haluan myös tuoda vegaanisen ruoan ilosanomaa esille niille, joille se ei vielä ole niin tuttu asia.

Toivottavasti blogistani on iloa ja apua juuri sinulle!

-Riikka Hiltunen-

Kommentit