Kaipaatko vegaanista korvaajaa parmesaanijuustolle? Cashewparmesaani on yksi suosikeistani. Se on helppo valmistaa ja se toimii pastaruoissa tavallisen parmesaanin tapaan. Tätä on hyvä olla aina valmiina tehtynä, sillä se sopii lisukkeeksi moneen eri pastaruokaan. Parmesaanissa on ainoastaan kuivia aineksia, joten sen säilyvyys on todella hyvä. Itse säilytän parmesaania jääkaapissa, mutta en näe syytä, miksei se säilyisi yhtä hyvin myös huoneenlämmössä.
Kaipaatko vegaanista korvaajaa parmesaanijuustolle?
Cashewparmesaani on yksi suosikeistani. Se on helppo valmistaa ja se toimii pastaruoissa tavallisen parmesaanin tapaan. Tätä on hyvä olla aina valmiina tehtynä, sillä se sopii lisukkeeksi moneen eri pastaruokaan.
Parmesaanissa on ainoastaan kuivia aineksia, joten sen säilyvyys on todella hyvä. Itse säilytän parmesaania jääkaapissa, mutta en näe syytä, miksei se säilyisi yhtä hyvin myös huoneenlämmössä.
Ainekset
100 g cashewpähkinöitä
3 rkl ravintohiivahiutaleita
1,5 tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa
Tee näin
Hienonna pähkinät tehosekoittimessa.
Sekoita kulhossa kaikki parmesaanin ainekset.
Säilytä valmis parmesaani kuivassa ja viileässä.
Kommentit
Lähetä kommentti